Spring naar content

Fiat Professional op het Salon van Brussel 2015

Fiat Professional, één van de internationale referenties op het vlak van lichte bedrijfsvoertuigen, zal vanaf 15 januari 2015 met een compleet en modern gamma aanwezig zijn op het Salon van Brussel. De nieuwe modellen Ducato en Doblò Cargo zullen voorgesteld worden op het eerste autosalon van dit jaar. Twee nieuwigheden die de leidersrol van het merk nog zullen versterken op het vlak van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Voorturende investeringen op het vlak van produkten en diensten leidden ertoe dat Fiat Professional werd bekroond met de prijs « Van Fleet Manufacturer of the Year » in Groot-Brittannië in het kader van de prestigieuze Fleet Van Awards 2014, een belangrijke erkenning voor de aantrekkelijkheid en diversiteit van het gamma bedrijfsvoertuigen van het merk maar ook voor de voortdurende inspanningen die worden geleverd om de kwaliteit en de uitbreiding van de dienstverlening naar de « fleet » te bekronen.

Steve Nys, Directeur van Fiat Professional voor de Belux-markt becommentarieert : « Deze prijs behaald in Groot-Brittannië op een in het bijzonder grote en zeer competitieve markt bevestigt de kwaliteit van het merk Fiat Professional en dit aan de start van het Salon van Brussel. Wij stellen er een uiterst modern gamma voor, geschikt om te beantwoorden aan de noden van veel professionele klanten. Onze commerciële resultaten van 2014, met een marktaandeel van 6,2% in Belux (9,6% inclusief campers), bevestigen de tevredenheid van onze klanten. »

In Paleis 8 nodigt het merk Fiat Professional de bezoekers van het Salon van Brussel uit zijn voertuigen te komen ontdekken, eveneens als de vele mogelijkheden op het vlak van beschikbare personaliseringsmogelijkheden, teneinde op zeer gerichte wijze aan de noden van elk type doelgroep tegemoet te komen. Inbegrepen op het vlak van diensten en naverkoop, dankzij de uiterst uitgebreide diensten aangeboden door Mopar, meer bepaald op het vlak van garantie-uitbreidingen en naverkoopdiensten.

Steve Nys : « Onze klanten die voor Fiat Professional kiezen weten dat ze te maken hebben met een gespecialiseerd Fiat-merk bedrijvig op het vlak van het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen. Wij coveren alle segmenten van de markt en beschikken over een gamma van voertuigen dat zowel zelfstandigen als grote bedrijven zal weten te bekoren. Elk type voertuig werd ontwikkeld in functie van de specifieke verwachtingen van elke gebruiker. »

Scroll naar boven