Spring naar content

DAF Trucks op Truck & Transport 2015

Op Truck & Transport in Brussels Expo, die van 16 tot en met 19 januari 2015 gehouden wordt, introduceert DAF een groot aantal noviteiten die een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van de transportefficiency. Vernieuwingen aan de efficiënte PACCAR MX-motoren en innovatieve technologieën als Predictive Cruise Control, Predictive Shifting en Eco Mode maken samen brandstofbesparingen van 4 tot 5% mogelijk. Met nieuwe spoilers en fenders kunnen zelfs nog verdere besparingen bereikt worden. De nog sterkere MX Engine Brake – vanaf nu in drie stappen vanaf de stuurkolom te bedienen – levert nog eens 20% meer vermogen (360 kW bij 2.000 t/min) en is daarmee voor het merendeel van de toepassingen een uitstekend alternatief voor een retarder.
DAF introduceert alle verbeteringen in het kader van ‘DAF Transport Efficiency’, een nieuw programma met producten en diensten voor maximaal rendement per kilometer.DAF heeft haar stand prominent in Paleis 12 van Brussels Expo en toont daar op een oppervlakte van ruim 1000 m2 haar complete en toonaangevende Euro 6-leveringsprogramma met de nieuwe LF voor het distributievervoer, de nieuwe CF voor een veelheid aan toepassingen en het nieuwe vlaggenschip XF voor het zware transport en transport over de lange afstand. Met maar liefst 3 meer-assige chassis uit de CF serie op haar stand benadrukt DAF Trucks België de veelzijdigheid van opbouwmogelijkheden van haar bakwagen programma. Speciale aandacht gaat uit naar de oplossingen voor het bouwsegment.
Alle vermelde productvernieuwingen voor 2015 passen geheel binnen DAF’s Transport Efficiency-programma om het rendement van de truck verder te verhogen door lagere operationele kosten en maximale voertuigbeschikbaarheid. Daarbij spelen ook de vele diensten áchter het product een belangrijke rol. Een eersteklas onderdelenvoorziening door PACCAR Parts garandeert – evenals DAF’s ongeëvenaarde International Truck Service (ITS) – een maximale uptime. PACCAR Financial Services biedt gunstige financieringen voor lage operationele kosten.
Deze diensten nemen dan ook een prominente plaats in op de DAF-stand.
Binnen de MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontracten is de mogelijkheid te kiezen voor Uptime Plus met additionele diensten om het rendement te vergroten. Een mooi voorbeeld van hoe DAF Transport Efficiency niet alleen voor de meest efficiënte trucks staat maar ook voor een compleet aanbod aan services die zich in maximaal rendement vertalen.

Scroll naar boven