Spring naar content

Mercedes-Benz Trucks is aanwezig op de sociale media’s. U toch ook?

RoadStars is er !
Het nieuwe, interactieve communicatieplatform van Mercedes-Benz Trucks biedt exclusieve acties.

Multimediale informatie over Mercedes-Benz producten. Data van evenementen en beurzen of actuele reportages uit ‘Transport’ en ‘ROUTE’. Nog nooit had u zo snel toegang tot informatie en nieuws uit de Mercedes-Benz truckwereld als met RoadStars. Geregistreerde gebruikers kunnen alles nu van nog dichterbij meemaken: door het plaatsen van reacties, het chatten, uploaden van foto’s en delen van inhoud, maakt elke geregistreerde gebruiker actief deel uit van de grote community van Mercedes-Benz Trucks. Met een RoadStars profiel profiteert u bovendien van exclusieve evenementen, aanbiedingen en gebeurtenissen bij Mercedes-Benz. Bekijk hier de video.

Ook op Facebook zijn we actief. ‘Like’ onze Facebook pagina “Mercedes-Benz Trucks Belgium” en doe mee aan de RoadStars Challenge 2015, een wedstrijd die u niet mag missen. U beantwoordt een eenvoudige vraag en een schiftingsvraag en wie weet maakt u wel kans op een van de 3 hoofdprijzen.
Zo kan u een toegangsticket voor een Formule 1 wedstrijd in Francorchamps winnen, ofwel een verblijf voor 2 in Duitsland met bezoek aan ons fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz museum of kan u een volledige dag Driver Training krijgen van onze professionele lesgevers. Het antwoord op de vraag vindt u op www.roadstars-mercedes-benz.be

Scroll naar boven