Spring naar content

New Daily Hi-Matic met automatische 8-versnellingsbak

De New Daily Hi-Matic met de exclusieve automatische 8-versnellingsbak zal zijn showdebuut maken op de 93e European Motor Show in Brussel. De European Motor show vindt plaats in Brussels Expo (hal 7) van 16 tot 25 januari 2015. Dit jaar is het evenement gewijd is aan lichte bedrijfsvoertuigen en vrijetijdsvoertuigen.
Iveco zal de meer dan duizend vierkante meter grote stand voorbehouden voor de protagonist van zijn licht assortiment. Zeven New Daily-voertuigen zullen worden getoond, inclusief de New Daily Hi-Matic, die ook beschikbaar is voor een testrit buiten de beurshallen, en een Natural Power-versie die op gecomprimeerd aardgas (CNG) rijdt.
De nieuwe versnellingsbak met de zelflerende schakelmodus is uitermate geschikt voor het dagelijkse werk en schakelt soepel naar de correcte versnelling in minder dan 200 milliseconden. De grote overbrengingsverhouding zorgt ervoor dat de motor altijd de optimale snelheid heeft. Ook de onderhouds- en reparatiekosten zijn 10% lager in vergelijking met een handgeschakelde versnellingsbak. Bij het ontwerpen is vooral aandacht geschonken aan de duurzaamheid. De ontwerpoplossingen van de new Daily zijn er dan ook op gericht om de motor en de versnellingsbak te beschermen, zodat minder onderhoud noodzakelijk is.

Scroll naar boven