Spring naar content

John Venstra – Nieuwe Business Director voor Iveco in de Benelux

John Venstra, na acht jaar in het buitenland voor Iveco, keert terug in de lage landen om de trucks en vans business een nieuw elan te geven. In deze functie, vervangt hij de heer Henk van Leuven die met pensioen is gegaan.
John Venstra is sinds begin januari 2015 de nieuwe Business Director voor Iveco in België, Nederland en Luxemburg. Deze functie omvat de algemene leiding van de Trucks & Vans divisie op het gebied van verkoop, marketing, service en netwerk beheer.
De heer Venstra blijft ook verantwoordelijk voor zijn vorige positie als International Key Accounts Director (Turijn). Hij zal voortaan dus beide opdrachten vervullen vanuit zijn nieuwe thuisbasis in de Benelux.
John Venstra is actief bij Iveco sinds 2000 en heeft meerdere commerciële en marketing functies uitgevoerd in de Benelux. Sinds 2008 is hij internationaal actief binnen de groep, eerst als Area Manager Noord-Oost Europa, vervolgens General Manager Duitsland en tenslotte als Director International Key Accounts HQ te Turijn.
John Venstra: “De hoofdprioriteiten liggen in de structurele ontwikkeling van de Truck Sales, het behouden van het marktleiderschap in het distributie segment met de Eurocargo en het uitbouwen van het light segment met de Daily.”
Iveco is aanwezig op het Salon in Brussel tot 25 januari in Paleis 7 op de Heizel met de Belgische première van de Nieuwe Daily range bestelwagens en de Hi-Matic automaat (Van of the Year 2015).

Scroll naar boven