Spring naar content

28 LAG bulkopleggers geleverd aan Norbert Dentressangle

De Belgische bulkwagenexpert LAG Trailers leverde zopas 28 bulkwagens aan het Franse Norbert Dentressangle. LAG is niet aan zijn proefstuk toe. In de Benelux is het bedrijf de onbetwiste leider in bulkopleggers dankzij meer dan 60 jaar ervaring en servicevriendelijke oplossingen.
8 bulkopleggers met een inhoud van 48 m³ vervoeren suiker. De overige 20 exemplaren leggen zich toe op het vervoer van algemene voedingsmiddelen.
LAG Trailers staat bekend voor haar betrouwbare opleggers met een hoge slijtvastheid en servicegerichte oplossingen. Dit resulteert in lage life cycle costs.
De bulkwagens worden ingezet voor het ferryverkeer tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. LAG Trailers optimaliseerde zijn bulkopleggers al meermaals voor het ferryverkeer van grote Europese vervoerders.
In nauwe samenspraak met de Franse vervoerder zijn de achterste steunpootbalken boutbaar ontworpen volgens LAG-richtlijnen. Dit ontwerp verwerkt moeiteloos de zware druk en beperkt de servicetijd.
De serie bulkopleggers wordt ingezet in Frankrijk en herintroduceert LAG Trailers als bulkspecialist in dit land. Norbert Dentressangle is een belangrijke toevoeging aan het klantenbestand van LAG Trailers en versterkt zo verder de export van de Belgische tankerproducent.

Scroll naar boven