Spring naar content

Nieuwe Fiat Doblò Cargo

Fiat Professional commercialiseert de Doblò Cargo van de vierde generatie, het Fiat Professional-voertuig, dat ontworpen werd als de top in zijn segment op het vlak van prestaties en functionele eigenschappen, laadvermogen en productiviteit, zuinigheid en beperkte gebruikskosten.
De nieuwe Doblò Cargo, die vanaf het eerste trimester 2015 leverbaar wordt, biedt het meest complete gamma in het segment met vier koetswerkvarianten (Cargo, Combi, Work Up en Flatbed), twee hoogteversies en twee wielbasislengtes. In het totaal zijn er ongeveer 200 verschillende chassistypes en meer dan 1.000 mogelijke versies en oplossingen leverbaar, van bestelwagens tot snelle voertuigen voor vaste routes en van conversies voor specifieke toepassingen tot speciale voertuigen.
Binnenin onderscheidt de nieuwe Doblò Cargo zich door zijn volledig hertekende passagierscompartiment met een nieuw dashboard, nieuwe bekleding, een nieuw stuur en instrumentenbord en nieuwe deurpanelen.
Bij de modellen met een 1,3 of 1,6 liter turbodieselmotor werd de koppelrespons gevoelig verbeterd, waardoor er meer koppel vrijkomt bij lage toerentallen (een stijging met ongeveer 40 procent voor de 1.3 MJet), met een merkbaar grotere flexibiliteit en snellere responstijden als resultaat. De 1.3 MultiJet II met 90 pk en de 1.6 MultiJet II met 105 pk zijn eveneens verkrijgbaar in een ‘EcoJet’-pack en verzekeren een gevoelig lager verbruiks- en emissieniveau dankzij het stop-startsysteem, de banden met lage rolweerstand, de olie met lage viscositeit, de ‘intelligente alternator’, de oliepomp met variabele inhoud en het stroomlijnpakket. Zo komen deze versies aan hun verbruik van nauwelijks 4,4 l/100 km en hun CO2-uitstoot van 115 g/km.

Scroll naar boven