Spring naar content

VDL Futura’s voor FIS Nordic WK skiën

Tijdens het FIS Nordic WK skiën dat van 18 februari tot en met 1 maart 2015 plaatsvindt in het Zweedse Falun, worden 16 nieuwe VDL Futura’s ingezet. VDL Bus & Coach heeft deze touringcars speciaal voor dit evenement mogen leveren. Sambus, een vereniging van Zweedse personenvervoersbedrijven, is aangesteld als officiële vervoerspartner van de FIS (Internationale Ski Federatie) en heeft het vervoer met de Futura’s gecoördineerd. In totaal 8 touringcaroperators uit Zweden en Finland, waarvan verschillende Sambus leden, zetten hun Futura’s in voor het vervoer van publiek van en naar verschillende vliegvelden, steden en hotels. Na afloop van het evenement gaan de 16 Futura’s bij de diverse touringcaroperators rijden.

Scroll naar boven