Spring naar content

Berlingo vernieuwd

De Nieuwe Citroën Berlingo is ook verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, L1 (tot 3,7 m) en L2 (tot 4,1 m), en wordt gekenmerkt door een maximaal laadvolume van 4,1 m3 om twee europallets te kunnen laden. Met zijn intelligente toegang via de brede zijdelingse schuifdeuren en asymmetrische achterdeuren (60:40) die over 180° open zwaaien, optimaliseert hij het gebruiksgemak en de veiligheid.

Om zeer veelzijdige toepassingen te garanderen en aan zoveel mogelijk verwachtingen te voldoen, kan de professional altijd gebruik maken van de Extenso®-cabine, die moduleerbaar is en tal van voordelen biedt:
– vooraan kunnen er 3 personen zitten dankzij een extra plaats in het midden. Hij past zich dus snel en moeiteloos aan de verschillende behoeften van de gebruikers aan.
– de laterale passagiersstoel kan worden neergeklapt om een vlakke vloer te creëren en ladingen tot maar liefst 3 meter lang te vervoeren. De verhouding tussen de ‘binnenste laadlengte’ en de ‘buitenlengte van de wagen’ (4,38 m) is een echte prestatie in het segment. De rugleuning van deze neerklapbare passagierszetel is gemaakt van plaatstaal om moeiteloos tot 50 kg belasting te kunnen dragen.
– de passagierszetel kan ook in bioscoopstand gezet worden, dit wil zeggen dat de zitting opgeklapt wordt tegen de rugleuning om hoge lasten in de cabine te vervoeren.

Dankzij alle moderne en efficiënte technologieën op de MULTISPACE-versie zijn het verbruik en de CO2-uitstoot van de Nieuwe CITROËN BERLINGO als volgt:
• BlueHDi 75 pk BVM vanaf 110 g/km CO2*
• BlueHDi 100 pk BVM vanaf 110 g/km CO2*

De Bedrijfswagenversie van de Nieuwe CITROËN BERLINGO is ook nog leverbaar met de volgende Euro 5-motoren: VTi 95 BVM benzine, HDi 75 BVM, e-HDi 75 BVM, HDi 90 BVM, e-HDi 90 ETG6 en HDi 115 BVM Diesel.

Dit assortiment wordt aangevuld met de elektrische versie van de Nieuwe Citroën Berlingo die zich nog maar eens opwerpt als dé referentie van de elektrische bestelwagens. Om de stad anders te beleven en kostbare tijd uit te sparen beschikt de Nieuwe CITROËN BERLINGO ELECTRIC over een autonomie van 170 km tussen twee oplaadbeurten en een batterij die automatisch kan worden opgeladen tijdens het afremmen en remfasen. Met 67 pk en een bijna constant koppel bij alle toerentallen (200 Nm van 0 tot 1500 omw/min) trekt de Nieuwe CITROËN BERLINGO goed op en haalt hij gemakkelijk 110 km/u om naadloos op te gaan in het verkeer.

Scroll naar boven