Spring naar content

DKV vernieuwt smartphone app

DKV Euro Service heeft zijn gratis app voor iOS en Android smartphones qua look en techniek volledig vernieuwd, met vanaf nu ook een speciale versie voor iOS en Android tablets.
Met de app kunnen chauffeurs waar dan ook in Europa te weten komen bij welke tankstations ze met hun DKV Card terecht kunnen, en nu ook bij welke truck service stations. En doordat de nieuwe app gelieerd is aan de data van het instituut voor markttransparantie van de Duitse kartelautoriteit, zijn de vermelde prijzen bij Duitse tankstations nu nog actueler. Het zoeken zelf verloopt bovendien aanmerkelijk simpeler en intuïtiever, terwijl bewezen functies als omgevingsnavigatie met zijn diverse filteropties, service line voor de betreffende regio, nieuwsvoorziening en zaklampfunctie behouden zijn.
De DKV app is in twintig taalvarianten verkrijgbaar.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.dkv-euroservice.com/apps

Scroll naar boven