Spring naar content

BENOIT COCQUYT BEVESTIGT VERTROUWEN IN SCANIA

Benoit Cocquyt – in Knokke hét adres voor keramische tegels en natuursteen – heeft onlangs het vertrouwen in Scania bevestigt door de ingebruikname van alweer de derde Scania op rij. De truck heeft een stoere verschijning en is een belangrijk visitekaartje. De nieuwe truck – van het type G370 CB 6X4 HSZ – is uitgerust met de zuinige en schone 370 pk 13 liter Euro 6 motor en de comfortabele G-dagcabine. Betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke afwegingen geweest. Omdat het bedrijf voor de levering van de producten veel in stedelijke gebieden rijdt, moet de milieu-impact van het voertuig beperkt blijven. Met de schone en zuinige motor en de lage CO2 uitstoot past de Scania volledig in dat plaatje. De truck is afgeleverd door de vestiging Scania Torhout.

Voor Benoit Cocquyt is Scania geen onbekende. Het bedrijf uit Knokke heeft een jarenlange ervaring met dit Zweedse merk. Vader Roger Cocquyt startte in 1965 de activiteiten met een tweedehands 100 pk Scania-Vabis. Deze heeft vele jaren trouwe dienst gedaan en werd in 1983 vervangen door een 112 met een, voor die tijd, zeer comfortabele P-cabine. De nieuwe G370 maakt wederom een grote sprong in de tijd en levert Benoit Cocquyt veel comfort en bedrijfszekerheid. De dubbel aangedreven truck heeft een bescheiden wielbasis en kan daarom een zware last met een grote wendbaarheid combineren. De ideale truck voor deze toepassing.

Naast keramische tegels en natuursteen – de specialismen van Benoit Cocquyt – kan men er ook terecht voor tuingrond, brandhout en kerstbomen. Het bedrijf is een bekende verschijning in Knokke en wijde omgeving. Benoit Cocquyt maakt deel uit van de tweede generatie die het bedrijf leidt. Net als Scania is ook Benoit Cocquyt sterk in maatwerk en de hoogste kwaliteit; zowel in producten als in dienstverlening.

Scroll naar boven