Spring naar content

Nieuwe vennootschap TVH Equipment NV mikt op groei via regionalisatie

Op 1 maart 2015 fusioneerden de bedrijven Thermote & Vanhalst NV, Gunco NV en Milcon NV tot de nieuwe vennootschap TVH Equipment NV.

Het samenbrengen van de verschillende Belgische verkoop-, verhuur- en service-activiteiten zorgt voor een efficiëntere organisatie waarbij de klant centraal staat.
Binnen de TVH Group zijn in België vanaf nu twee duidelijke activiteiten: ‘Parts & Accessories’ en ‘Equipment’. Deze laatste behartigt de verkoop, verhuur en herstellingen van heftrucks, schaarliften, hoogwerkers, laadrampen, magazijntrucks, verreikers en vele aanverwante producten. De fusie laat toe om de diensten te optimaliseren en om de recente overnames verder te integrereren.
Lokale aanwezigheid
TVH Equipment opereert vanuit drie vestigingen: Waregem, Antwerpen en Nijvel.
Elke vestiging biedt via zijn lokale aanwezigheid een belangrijke meerwaarde op vlak van bereikbaarheid, interventies en dienst-na-verkoop. Regionaal is er telkens een uitgebreid service-apparaat met een volwaardig uitgerust atelier en een ruime externe dienst-na-verkoop. Nationaal ondersteunen meer dan 140 technici de verkoop- en verhuurdienst. Deze verhuurdienst omvat bovendien vier extra verhuurhubs in Sint-Niklaas, Brussel, Maaseik en Luxemburg. De lokale aanwezigheid brengt de vloot voor de kortetermijnverhuur dichter bij iedere klant.
Uitgezonderd het feit dat de klanten binnenkort het TVH-logo op de huurvloot, servicewagens, brochures en officiële documenten zullen zien, blijft TVH hun trouwe partner. De firma bracht hen hier ook tijdig van op de hoogte.

Blijven groeien

“De transitie gebeurt in verschillende stappen en zal afgerond zijn tegen oktober 2015. Met deze fusie willen wij uiteraard ook binnen België blijven groeien. De wijzigingen zullen geen impact hebben op ons personeelsbestand. Mede door een regionale optimalisatie en een efficientere aanpak, mikken we met deze nationale fusie en ons huidige team medewerkers uiteraard op groei!”,aldus Luc Maertens, Director Material Handling.

Scroll naar boven