Spring naar content

RENAULT TRUCKS SQUARE

Renault Trucks Square, de nieuwe showroom van Renault Trucks, opende zijn deuren op 2 maart. Klanten, journalisten of uitverkorenen die een bezoek brengen aan de vestiging in Lyon, de historische wieg van het merk, zijn nu hartelijk welkom in deze 1200 m² grote ruimte, waarin een tiental voertuigen te zien zullen zijn.

Renault Trucks Square is volledig aan het merk gewijd en wil klanten, journalisten of openbare instanties laten kennismaken met de nieuwe voertuigassortimenten en de daarmee verband houdende diensten. Op verzoek kan de ruimte ook ter beschikking worden gesteld van het distributienetwerk of interne teams. “Renault Trucks Square is een fraai hulpmiddel om ons merk, onze vrachtwagens en onze diensten te promoten,” aldus Catherine Bach, communicatiedirecteur van Renault Trucks. “Deze plaats zet onze kleuren en waarden in de schijnwerpers en biedt ons de mogelijkheid om bezoekers in een warme omgeving te ontvangen, waar ze zich kunnen onderdompelen in de wereld van Renault Trucks, te midden van de tentoongestelde vrachtwagens.”

Renault Trucks Square is gelegen op de historische site van het merk in Saint-Priest (Rhône). Deze 1200 m² grote ruimte biedt plaats aan meer dan 100 personen. Van bij zijn binnenkomst in de ruime hall wordt de bezoeker ondergedompeld in de wereld van Renault Trucks, waar de ruim 120-jarige geschiedenis van het merk tot leven komt. Diverse modellen worden er tentoongesteld: van de oudste Berliet-vrachtwagens tot de futuristische Optifuel Lab 2, het laboratoriumvoertuig van Renault Trucks, dat met diverse innovatieve technologieën is uitgerust om het brandstofverbruik te verlagen.

De showroom bestaat uit twee volledig modulaire ruimten. Enerzijds is er een conferentieruimte, voorzien van de nieuwste licht- en geluidstechnologieën, waar 100 personen kunnen zitten; anderzijds is er een tentoonstellingsruimte waarin het huidige assortiment van Renault Trucks te zien is, een interactief aanraakscherm waarop de daarmee verband houdende diensten worden voorgesteld en twee motoren volgens de Euro 6-normen.

Scroll naar boven