Spring naar content

Naamswijziging Gillemot Transport NV naar Rotra Forwarding NV

Na enige tijd van voorbereiding zijn we verheugd te kunnen mededelen dat alle activiteiten welke tot op heden door Gillemot Transport NV werden verzorgd per 30 maart 2015 onder de naam Rotra Forwarding NV zullen worden uitgevoerd/voortgezet.
Deze aanpassing past in Rotra’s strategie van internationale groei en het merk Rotra verder te versterken binnen de Benelux. Het Belgische Gillemot is al sinds 2010 onderdeel van de Rotra Groep en beschikt binnen de Groep derhalve al enige tijd over het gelijke DNA. Met het steeds nadrukkelijker combineren van vervoersstromen, expertise en ervaring binnen onze Groep verwachten we onze kwaliteit dienstverlening voort te kunnen zetten.

Deze aanpassing betreft uitsluitend een naamswijziging. Overige gegevens (Adres, BTW-nummer, IBAN- en bankgegevens enz.) blijven onveranderd.
De gevolgen van deze naamswijziging dientengevolge:
· De domeinnaam van onze website wordt aangepast naar www.rotra.be.
· E-mailadressen veranderen overeenkomstig: bijv. info@gillemot.com wordt info@rotra.be.

Scroll naar boven