Spring naar content

DAF Euro 6 XF nu ook als loop- en trapauto

DAF breidt het assortiment uit met twee speciale versies van de XF Euro 6: de XF loopauto en XF trapauto. Speciaal bedoeld voor wie droomt van een eigen DAF, maar daar nog te klein voor is. De robuuste loop- en traptrucks worden geleverd in het fraaie DAF-oranje en zijn met onmiddellijke ingang leverbaar bij elke DAF-dealer èn via www.DAFshop.com.

Stijlvol, functioneel en van hoge kwaliteit. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe DAF Collection, waaronder ook een grote kindercollectie met speelgoed, kleding en knuffels. De vernieuwde DAF Collection omvat verder speciaal voor DAF ontworpen kleding voor hem èn haar (van mutsen tot jassen en T-shirts), unieke DAF accessoires (van tassen en zonnebrillen tot aan horloges en sleutelhangers), een fraaie DAF lederlijn en vanzelfsprekend een uitgebreide range DAF Euro 6 LF, CF en XF miniaturen met onder meer kippers, diepladers, bakwagens, tanktrailers en trekkers.

Scroll naar boven