Spring naar content

Geslaagde eerste naverkoopchallenge bij Renault Trucks

De eerste Europese RTEC-challenge voor naverkoopmedewerkers van Renault Trucks had als doel om de klantenservicekwaliteit binnen het Renault Trucks-netwerk in de kijker te zetten. In totaal gingen 2000 medewerkers of 550 teams de uitdaging aan waarvan de tien beste Europese teams uit zeven landen ((Engeland, België, Nederland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Portugal) het tegen elkaar mochten opnemen in de finale in Lyon.

Het Franse team van Renault Trucks Grand Lyon mag zich het “Beste naverkoopteam van Renault Trucks” noemen. Ze eindigden samen met Italiaanse en Portugese delegaties in de top 3. Voor de Belgische teams van Garage Herbeuval en van Stoll Trucks leverde de challenge een vierde en zesde plaats op.

De deelnemers legden vijf proeven af, telkens bestaande uit een theoretisch en een praktisch deel waar ze herstellingen en onderhoudswerkzaamheden moesten uitvoeren aan de vrachtwagens uit het nieuwe gamma van Renault Trucks. De werkplaatsproblemen die de teams moesten oplossen, kwamen overeen met situaties waarmee technici dagelijks te maken krijgen.

Scroll naar boven