Spring naar content

Iveco stelt nieuwe Daily 4×4 voor tijdens Iveco Off Road Days

Van vrijdag 5 juni tot zondag 7 juni vormt de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert het decor voor de offroad-dagen van Iveco in samenwerking met Jeep. Geïnteresseerde professionelen kunnen voertuigen uit de verschillende gamma’s aan het werk zien en zelf on-en off road proefritten maken met de Stralis, Eurocargo, Daily en het Trakker-gamma van Iveco. De nieuwe Iveco Daily 4×4 – die is uitgeroepen tot Van of the Year 2015 – wordt bovendien voor het eerst getoond op Belgische bodem.

Ook Jeep zal een brede waaier van zijn modellen tentoonstellen: Grand Cherokee, Cherokee, Renegade en Wrangler Unlimited.

Verder worden de Off-Road Days opgeluisterd door een vrachtwagendemonstratie door de rallyteams Gregoor en de Rooy, demo’s met militaire voertuigen en een demo met de New Holland T8-tractor. Ook kunnen bezoekers een vlucht maken met de Iveco-luchtballon en is er kinderanimatie voorzien voor gezinnen.

Wie wil deelnemen, moet zich vooraf inschrijven via de website www.offroaddays.be

Scroll naar boven