Spring naar content

WorkMo: Transport- en opbergsysteem én mobiel werkstation van Sortimo

– WorkMo staat voor Work Mobility en is het mobiele werkstation, transport- en opbergsysteem van Sortimo. WorkMo bestaat uit draagbare modules die onderling combineerbaar zijn en met behulp van een handig verbindingselement met elkaar gelinkt kunnen worden. Dankzij hun gebruiksflexibiliteit kunnen de modules als transportmiddel, maar in gekoppelde vorm ook als werkstation en mobiele workshop toegepast worden. Aangezien de modules niet vast geïnstalleerd zijn en dus altijd uit het voertuig genomen kunnen worden, is WorkMo extra handig voor wie zijn voertuig flexibel wil benutten: voor het transport van materiaal, als werkatelier en servicevoertuig.

WorkMo als opbergsysteem
De binnenkant van de elementen kan op maat van individuele vereisten van de gebruiker voorzien worden van schuifladen, opslagbakken, BOXXen of kofferbakken. Dankzij zijn modulaire ontwerp blijft het systeem mobiel. Het kan snel weer in aparte draagbare componenten opgedeeld worden, of dat nu is voor lading van het voertuig of voor transport.
WorkMo als transportsysteem
Dankzij de rolwagens worden de WorkMo-componenten snel van het werkatelier in het voertuig of uit het voertuig op de werf getransporteerd. Afhankelijk van het soort werf en van de behoefte kunnen de stapelbare, functionele elementen samengebouwd worden tot een passend werkstation.
WorkMo als werkstation
Op de werf wordt de meerwaarde van WorkMo pas echt duidelijk. De modules kunnen met de WorkMo-toebehoren worden uitgebouwd tot een mobiele workshop, werkbank of -tafel of zelfs een compleet werkstation. Met houders voor toebehoren, meervoudige contactdozen, werktafels en spansystemen groeit het transport- en opbergsysteem uit tot een functionele werkplaats, waar aanpassingen aan bouwelementen ter plaatse kunnen doorgevoerd worden.

Sortimo biedt als optie ook ProSafe aan, pakketten voor ladingsbeveiliging uit het EcoSystem, waarmee de WorkMo-module snel en eenvoudig in het laadruim vastgesnoerd kan worden.
‘De meerwaarde van WorkMo ligt vooral in de unieke multifunctionaliteit. WorkMo is immers mobiele workshop, gereedschapskoffer en werkstation in één,’ aldus Nick Van Dessel, marketing coördinator van Sortimo in België. ‘Deze combinatie van drie functies in één systeem is enig op de markt. Het systeem is aangewezen voor ieder die zijn mobiele werkplaats individueel wil inrichten, het geheel indien nodig wil kunnen uitbreiden en prijsbewust is.’
Er zijn 25 standaard WorkMo-modules, meteen klaar voor gebruik. De modules kunnen per fax of ook online besteld worden op www.sortimo-shop.be. De leveringstermijn bedraagt vijf tot zeven werkdagen. De modules zijn vervaardigd in de gekende hoogstaande Sortimo-kwaliteit én bevinden zich in het lagere prijssegment. Een standaardmodule uitgerust met twee L-BOXXen is al verkrijgbaar vanaf 259 euro excl. BTW.

Scroll naar boven