Spring naar content

Succesvolle eerste editie van Iveco Off Road Days

Iveco organiseerde onlangs haar eerste specifieke event omtrent off-road voertuigen. Gedurende drie dagen – van 5 tot 7 juni – trokken in totaal meer dan 1.000 bezoekers naar de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert om aan verschillende proefritten deel te nemen. Iveco kon hiervoor rekenen op de samenwerking met Jeep en New Holland. De blikvanger van het evenement was het Gregoor Rally Trucks Team dat verbaasde met een spectaculaire demo rit.

Proefritten en spektakel

Naast de offroad-proefrit met voertuigen uit het Trakker-gamma van Iveco, konden de klanten zich ook inschrijven voor proefritten met de Stralis trekkers, Eurocargo bakwagens en de “Van of the Year 2015” Daily bestelwagens. De Daily Hi-Matic kreeg opnieuw veel aandacht zoals eerder dit jaar tijdens het Salon in Brussel.

De Rally-Truck van het Gregoor Team (winnaar van de Lybian Rally 2014) was één van de grootste aandachttrekkers voor de bezoekers. Vanuit de Iveco Village kon iedereen de wagen aan het werk zien op de heuvels rondom de zandgroeve. Dit voertuig is gebouwd door Gregoor Bouwens (Iveco dealer in Herentals en Balen) op basis van een Iveco Trakker met Cursor 13 motor. De ”Race” versie ontwikkeld wel een vermogen rond de 1.000 pk’s met een koppel van niet minder dan 4.200 NM! Met vrije uitlaat is het geluid heel bijzonder.

Ook Jeep presenteerde een brede waaier van zijn 4×4 gamma: Grand Cherokee – Cherokee – Renegade – Wrangler Unlimited.

Familiedag

Animatie werd verder verzorgd door demo’s met de New Holland T8-tractor. Op zaterdag konden  bezoekers een onvergetelijke vlucht maken met de Iveco-luchtballon boven de zandgroeve. De kinderen konden van het voertuig spektakel genieten maar ook plezier hebben in het springkasteel, de gocarts en het schminken. Tussendoor kreeg de barbecue en de bar ook de nodige aandacht.

Scroll naar boven