Spring naar content

Sortimo HD: ‘Heavy Duty’ bedrijfswageninrichting voor de meest extreme belasting.

De HD in Sortimo HD staat voor ‘Heavy Duty’. Dit hoogwaardige type voertuiginrichting is bestand tegen extreme omstandigheden. Door het gebruikte composietmateriaal is het systeem stoot-, kras- en corrosiebestendig en resistent tegen zuren, basen, benzine en andere chemische stoffen.

De rekken en vakken van Sortimo HD werden ontwikkeld voor ladingen tot 120 kg. Kleppen vooraan maken het mogelijk om er zware machines en gereedschappen veilig en ruimtebesparend op te bergen. Ook de schuifladen zijn uiterst robuust en kunnen ladingen aan tot 90 kg. Bovendien is er in dit gamma een extra grote schuiflade waarin, dankzij het speciale ontwerp, zeer zwaar gereedschap tot 100 kg en moeilijk te hanteren materialen passen. Deze Jumbo Unit kan als losstaande opberg oplossing gebruikt worden maar ook als schuiflade onder de vloerplaat zodat het laadoppervlakte van de voertuigbodem ten volle kan benut worden.
De speciaal ontwikkelde Sortimo HD-accessoires creëren een unieke voertuiginrichting. Zo bijvoorbeeld kunnen slangen, kettingen, kabels of soortgelijke materialen veilig getransporteerd worden aan de ‘heavy duty’ haken. Elke haak is tot 30 kg belastbaar. Andere extreem belastbare toebehoren, zoals bijvoorbeeld een zware werkbank, de buizenhouder of de houder voor haakse slijpmachines, ronden het assortiment af en bieden de gebruiker een echte meerwaarde bij zijn dagelijkse werk.
Sortimo HD werd ontwikkeld voor de meest veeleisende toepassingen. Alle componenten hebben donkere fronten waardoor vuil er geen vat op heeft. Dankzij het gebruikte composietmateriaal is Sortimo HD stoot-, kras- en corrosiebestendig en resistent tegen zuren, basen, benzine en andere chemische stoffen.

Sortimo HD maakt deel uit van het Sortimo EcoSystem en is daardoor compatibel met het volledige Sortimo-assortiment. Het veelzijdige aanbod BOXXen, koffers en toebehoren past dan ook in deze bedrijfswageninrichting voor robuuste toepassingen. Het assortiment zwarte BOXXen voor gebruik in combinatie met Sortimo HD is sinds kort eveneens verkrijgbaar in onze webshop www.sortimo-shop.be. De donkere kleur is veel minder gevoelig voor vuil, wat de koffers bijzonder geschikt maakt voor bouwwerven en werkplaatsen.
Ook ProSafe, het systeem voor ladingsbeveiliging, werd geïntegreerd in de Sortimo HD-staanders en -dwarsframes.
De professionele bedrijfswageninrichting voor zware sectoren wordt op maat gemaakt en heeft een levertijd van 15 werkdagen, exclusief montage in het voertuig.

Scroll naar boven