Spring naar content

Richard Zink benoemd tot Directeur Marketing & Sales

Binnen de DAF Board of Management is Richard Zink met ingang van 15 juli 2015 benoemd tot Directeur Marketing & Sales. Hij volgt daarmee Ron Bonsen op, die 30 september aanstaande met pensioen gaat.
Richard Zink kwam in 1999 bij DAF in dienst en bekleedde meerdere functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen Logistiek, vóórdat hij in december 2005 benoemd werd tot Managing Director van de DAF Assen- en Cabinefabriek in Westerlo. In maart 2010 werd hij benoemd tot Directeur Operations en lid van de Board of Management. Momenteel bekleedt hij de functie van European Sales Director. Richard heeft een bachelor degree in Logistieke Economie en rondde in 2014 het Stanford University Executive Program af.
Ron Bonsen zal met pensioen gaan na een 17-jarige carrière bij DAF. Onder zijn leiding realiseerde Marketing & Sales verscheidende records in marktaandeel en werd het DAF-dealernetwerk uitgebreid, zowel binnen als buiten Europa. Ron kwam in 1998 bij DAF in dienst als Managing Director van DAF Tsjechië. Vervolgens was hij Managing Director van DAF Nederland en DAF Duitsland, voordat hij in juni 2007 werd benoemd tot Directeur Marketing & Sales en lid van de DAF Board of Management.

Scroll naar boven