Spring naar content

Arijs NV breidt uit met 4 nieuwe Renault Masters

Het Antwerpse bedrijf Arijs NV kocht onlangs 4 nieuwe Renault Master aan bij Garage Noyens in Olen. Het gaat om 3 Masters chassis cabine en 1 Master gesloten bestelwagen. De voertuigen zullen worden ingezet voor het vervoeren van gekoelde vis en schaal- en schelpdieren.

Groep Arijs slaagde er de afgelopen 30 jaar in om van een kleinschalig viswinkeltje te Herenthout en Grobbendonk uit te groeien tot een toonaangevende speler binnen de sector van de vis(groot)handelszaken. Aanvankelijk werd het gerund door de familie Arijs zelf, maar inmiddels telt het Antwerpse bedrijf meer dan 40 gemotiveerde werknemers.

Duurzaamheid

Voor bedrijfsleider Walter Arijs is het duurzaam omspringen met brandstof en andere materialen een absolute must: “We hebben gekozen voor de Master by Renault Trucks omwille van zijn lage verbruik, hoge mate van betrouwbaarheid en optimale laadvermogen. Omdat onze chauffeurs zoveel kilometers rijden, schakelden we al snel over naar de Master chassis cabine, zo kan de laadbak opnieuw gemonteerd worden op een nieuwe Master chassis cabine en kunnen we besparen op vroegtijdige vervangingen van de laadbak en de koeling.”

Rijbewijs B

Arijs zag ook meteen het flexibele potentieel van de Master: Hoewel hij beantwoordt aan alle criteria van een voertuig dat geschikt is voor het vervoer van grote voorwerpen, volstaat een rijbewijs B om deze omvangrijke bedrijfswagen te besturen. Op die manier kunnen ook chauffeurs met een standaardrijbewijs met het voertuig rijden.

Scroll naar boven