Spring naar content

Kögel Used onder nieuwe leiding van David Henckens

David Henckens is de nieuwe Directeur Occasies Internationaal bij Kögel in Burtenbach. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de gebruikte trailers bij Kögel Used. Naast het inkopen en verkopen van gebruikte trailers, werkt hij samen met de verkoopsafdeling van de nieuwe voertuigen voor wat betreft terugkoopwaarde en inruil van opleggers. Met de benoeming bouwt Kögel stap voor stap verder aan de internationalisering van Kögel Used.

“De handel in gebruikte trailers is uitgegroeid tot een steunpilaar voor Kögel en wordt steeds belangrijker”, zegt Petra Adrianowytsch, Managing Director Corporate Development en Sales DACH bij Kögel. “Door het creëren van deze positie is een belangrijke stap gezet naar de internationalisering van onze bedrijfstak Kögel Used.”

Scroll naar boven