Spring naar content

Renault Trucks krijgt prijs van Beste leverancier

De Groupe Fraikin, Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, verkoos Renault Trucks tot Beste leverancier van het jaar 2015. Renault Trucks wist zich tegenover 23 andere leveranciers te onderscheiden door de kwaliteit van zijn klantenservice en de correcte naleving van aangegane engagementen.

Verschillende criteria

Het is de eerste keer dat de Groupe Fraikin een verkiezing van de Beste leverancier van het jaar organiseert. Om de winnaar te bepalen, voerde het bedrijf een interne bevraging bij 50 medewerkers uit. Die beoordeelden elk merk op een aantal vastgelegde criteria: de manier waarop de Groupe Fraikin voor en na de verkoop wordt begeleid, de snelheid waarmee wordt gereageerd op technische en commerciële vragen van klanten, hoe goed engagementen rond leveringstermijnen en de conformiteit van producten worden nageleefd, maar ook of ze innoverende producten kunnen aanbieden die beantwoorden aan de behoeften van de markt en de klanten.

 Goede communicatie

“We wilden de constante ondersteuning door de teams van Renault Trucks en de kwaliteitsvolle begeleiding in de bloemen zetten,” vertelt Arnaud Perard, aankoopdirecteur van de Groupe Fraikin. “Renault Trucks heeft gezorgd voor een goede technische communicatie met onze teams naar aanleiding van de introductie van EURO VI, zodat we de voertuigen goed geïnformeerd konden overhandigen aan onze klanten. Om die reden hebben we beslist Renault Trucks de prijs van Beste leverancier van het jaar 2015 toe te kennen.”

Met de bevraging en de uitreiking van de prijs, wilde het bedrijf de tools waarmee zij de prestaties van haar leveranciers analyseert verder ontwikkelen.

Scroll naar boven