Spring naar content

5000 Volvo Trucks verkocht door Garage Kant

De verkopers bij Garage Kant hebben een goede reden tot vieren. Marc Voets, Sven Braekman en Steven Hellemans verkochten samen meer dan 5.000 Volvo Trucks. Of hoe een familiebedrijf kan uitgroeien tot een succesvolle Volvo-hoofddealer.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1965 en werkt al sinds 1968 samen met Volvo Trucks, eerst als subdealer en sinds 1977 als hoofddealer. Ondertussen heeft Garage Kant vier vestigingen in België (Antwerpen, Beerse, Olen, Sint-Niklaas) en een vestiging in Nederland (Hulst). Na bijna 50 jaar is de band met Volvo Trucks dan ook zeer nauw en geeft de garage optimale aandacht aan de klant. “Dat de klantenrelatie niet te onderschatten is, bewijzen ons verkopers dagelijks,” zegt Eric Cuyt, General Manager van Garage Kant.

“Door met de klant  te overleggen, begrijpen we zijn business beter, waardoor we een uniek voorstel voor hem kunnen maken. Naast de configuratie van de truck, kijken we samen ook naar mogelijkheden om de rentabiliteit te verhogen. Zo kunnen we chauffeurstrainingen aanbieden, een onderhoudscontract, financieringen op maat of professioneel advies i.v.m. de vermindering van het verbruik,” klinkt het.

Scroll naar boven