Spring naar content

Gheysen & Verpoort toont maatwerk op Matexpo

Nog twee weken en dan is het zover: Matexpo 2015. Daar zal Gheysen & Verpoort zijn gamma aan de bezoekers voorstellen. Aangezien er geen universele dieplader bestaat, biedt de Belgische constructeur van diepladers maatwerk aan om aan de wensen van verschillende soorten bedrijven te voldoen.

Het West-Vlaamse bedrijf zal op Matexpo zijn ‘bestsellers’ tentoonstellen, namelijk een vierassige aanhangwagen, een tweeassige wipkaraanhangwagen, een tweeassige oplegger voor 6x4trekkers en een kipper  met tandemassenstel van het merk Langendorf. Zaakvoerder Maxime Verpoort is bijzonder trots op de verwezenlijkingen van zijn team:

“Als derde generatie zorgen wij al 20 jaar voor een gezond bedrijf. Samen werken we elke dag aan de verbetering van onze producten. Ik ben trots op ons team, want zij zijn de garantie voor perfect afgewerkte voertuigen.”

www.verpoort.com

www.matexpo.com

Scroll naar boven