Spring naar content

Sortimo lanceert gamma van handige accessoires voor SowaApp

Als specialist in bedrijfswageninrichting en mobiele werkplaatsen, introduceert een nieuwe reeks accessoires die bevestigd kunnen worden aan het ‘SowaApp’ aluminium bekledingspaneel. Deze nieuwe reeks omvat onder andere beugels, haken en houders voor gereedschap en materiaal. De combinatie van paneel en accessoires zorgt voor een perfect ingerichte en handige werkplek.

Uitgebreid gamma

Het nieuwe gamma van SowaApp-accessoires is zeer uitgebreid en bevat voor elke toepassing de ideale oplossing. Zo zijn er universele houders voor bijvoorbeeld borstels of schoppen en gereedschapshouders. Voor het opbergen van allerhande klein en los materiaal voorziet het gamma een reeks houders voor Sortimo’s open of gesloten opbergbakjes. Siliconenkit houders of spuitbussen blijven netjes op hun plaats zitten in de speciaal ontwikkelde houders.

Een ander handig accessoire is de multi-haak voor het veilig opbergen van hamers en ander gereedschap. De ronde multi-houder, ten slotte, vervolledigt het gamma. Hierin vinden bv. draadloze schroef/boormachines hun plaats.

Eenvoudige installatie

Elk beschikbaar accessoire kan eenvoudig vastgeklikt worden in de lange sleuven van de SowaApp-plaat. Indien nodig kan de bevestiging verstevigd worden met speciaal ontwikkelde revetten. Door de grote hoeveelheid verschillende accessoires bouwt ieder voor zich de best passende werkplekoplossing. Alle accessoires hebben een maximale belastbaarheid van 2 kg.

Scroll naar boven