Spring naar content

Eblo is officieel importeur van Isri chauffeursstoelen

Het Nederlandse bedrijf EBLO Seating is aangesteld als officieel importeur van Isringhausen voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk en is verantwoordelijk voor de service en levering van ISRI stoelen en/of onderdelen. De stoelen zijn bedoeld voor chauffeurs van vrachtwagens, bussen, bouwmachines, kranen en vele andere voer- of vaartuigen. ”De ISRI producten kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit”, aldus Evert Mallie, CEO van EBLO Seating.

Service en onderdelen

EBLO Seating heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is het programma chauffeursstoelen en industriestoelen nog steeds aan het uitbreiden. Naast chauffeursstoelen, zal EBLO ook het complete onderdelenprogramma van Isri leveren. EBLO heeft een zeer compleet programma van zittingen, schuimdelen en hoezen. Schuimdelen worden veel en langdurig belast en het is van groot belang om deze tijdig te vervangen. EBLO biedt de mogelijkheid om de stoel te reviseren en eventueel opnieuw te stofferen.

NTS 2 – De nieuwe generatie chauffeursstoel van ISRI

De nieuwe productserie van ISRI biedt het hoogste ergonomische zitcomfort in combinatie met nieuwe functies in modern aansprekend design. De NTS 2 is in de uitvoering Comfort en Premium leverbaar. De specificaties en instelmogelijkheden van het onderstel zijn op vele punten verbeterd t.o.v. NTS 1. Zoals de veerweg, de zitdiepte en horizontaalinstelling. Verder is het verwarmings- en klimaatsysteem vernieuwd en zijn er diverse nieuwe technische mogelijkheden beschikbaar. De bedienelementen van de verschillende functies zijn eenvoudig te bedienen en intuïtief geplaatst.

Scroll naar boven