Spring naar content

SPEEDLINE TRUCK breidt zijn programma uit met wielen voor binnenladers

SPEEDLINE TRUCK is een bekende fabrikant van bijzondere wieloplossingen. De onderneming breidt het programma van lichtmetalen designwielen voor vrachtwagens, opleggers en bussen uit met een nieuw product: het wiel SLT 3774, dat speciaal voor binnenladers en dus voor het transport van grootformaat glas en geprefabriceerde betonelementen is ontwikkeld, is vanaf september leverbaar. Het wiel biedt doorslaggevende voordelen.
Met de nieuwe wielvariant voor binnenladers breidt SPEEDLINE TRUCK zijn unieke wielenprogramma in de maat 22.5×11.75″, ET 45, in 10-gaats uitvoering met boutgatdiameter 26 en 32 mm uit. Met een draagvermogen van 5000 kg bij een wielgewicht van slechts 24,0 kg behoort het nieuwe wiel tot de top van zijn klasse. Bovendien staat het garant voor een aanzienlijke gewichtsbesparing van circa 1,0 kg per wiel in vergelijking met aluminium wielen van andere fabrikanten en zelfs minstens 14 kg in vergelijking met stalen wielen. Het is dus opnieuw het gewichtsaspect dat het SPEEDLINE TRUCK wiel zo interessant maakt.
En uiteraard is het nieuwe wiel SLT 3774 ook weer een blikvanger voor iedereen die niet alleen oog heeft voor de gebruiksvoordelen, maar ook voor het design. Zoals alle wielen van SPEEDLINE TRUCK is ook dit wiel verkrijgbaar met de hoogwaardige Diamant-afwerking, inclusief het speciale SPEEDLINE TRUCK ventiel met extra corrosiebescherming en een laag aanhaalmoment voor een geringere belasting.
Standaard bij SPEEDLINE TRUCK zijn de TÜV-certificering en ABE voor de Duitse aftersalesmarkt. De SLT 3774 is vanaf september 2015 bij tal van trailerfabrikanten en geselecteerde aftersalespartners verkrijgbaar.

Scroll naar boven