Spring naar content

RENAULT TRUCKS DEALERSHIP ATC DE WILDE OVERGENOMEN DOOR GEERT VAN DAMME

Op 1 september 2015 werd ATC De Wilde overgenomen door Geert Van Damme en wijzigde de naam naar ATC Van Damme. Dit is meer een formeel dan operationeel gebeuren. De bedrijfsactiviteiten blijven dezelfde en het pand aan de Bedrijvenlaan in Lochristi blijft ook hetzelfde.
ATC De Wilde in Lochristi bestaat al meer dan 40 jaar en is reeds 30 jaar dealer van Renault Trucks. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor de transportwereld in de regio. Intussen is de bescheiden garage van weleer uitgegroeid tot een volwaardige dealership met drie Franse merken: Renault Trucks bedrijfsvoertuigen; Theault paardenvoertuigen en Peugeot voertuigen. ‘ATC’ staat voor Auto Truck Center.

ATC Van Damme

ATC Van Damme biedt de complete range van Renault Trucks aan vanaf 2.8 ton GVW (bestelwagens) tot 120 ton GVW, alsook de volledige na-verkoopactiviteiten. Klanten kunnen er terecht voor onderhoud en herstellingen van al hun rollend materiaal. Ze bieden ook 24/7 een depannage service aan. Het pand beschikt over een ruime showroom, een uitgebreid magazijn en een modern atelier met diagnosecentrum voor tachografen en snelheidsbegrenzers, een spuitcabine voor vrachtwagens, een volledige keuringslijn en de modernste meetapparatuur van Renault Trucks.

Geert Van Damme is reeds 22 werkzaam in het bedrijf en is reeds geruime tijd verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur. “Naar onze klanten toe gaan we de gekende beschikbaarheid en klanten service blijven garanderen. Op deze manier wordt de continuïteit en de toekomst van het bedrijf verzekerd.”, verklaart Geert Van Damme.

Fast & Pro

Fast & Pro is het kwaliteitslabel van Renault Trucks op het gebied van volledige toewijding aan klanten met lichte bedrijfsvoertuigen. ATC Van Damme is gecertificeerd volgens de strenge Fast & Pro normen, wat onder andere betekent dat ze in de werkplaats een speciale zone gereserveerd hebben voor onderhoud aan lichte bedrijfswagens. “We hebben ruimere openingstijden en de service is snel en professioneel. Met Fast & Pro bieden we de ondernemer maatwerk wat betreft verkoop, aftersales en onderhoud van het lichte bedrijfswagengamma van Renault Trucks.”, vertelt Geert Van Damme.

Scroll naar boven