Spring naar content

Group Joosen investeert in kipchassis

Joosen Transport Solutions, een van de activiteitenpijlers van Group Joosen, investeert één miljoen euro in de aankoop van 10 trekker/oplegger-kipcombinaties voor het vervoer van bulkgoederen in containers.

“Twee jaar geleden hebben wij onze containertransportactiviteiten gediversifieerd naar het vervoer van conventionele goederen”, aldus Kurt Joosen, CEO van Group Joosen. “Dit bleek een zeer goede zet, vooral omdat er een toenemende vraag is naar het vervoer van bulkgoederen in containers. Met deze investering kunnen we tegemoetkomen aan de wensen van de klanten in deze nichemarkt.”

Joosen Transport neemt hierbij de einddistributie van het transport van de haven naar de eindklant voor zijn rekening. Dankzij het inzetten van onze trekker/oplegger-kipcombinaties kunnen de goederen rechtstreeks in de installaties van de klant gestort worden.

Scroll naar boven