Spring naar content

Thermo King neemt Celtrak over

Thermo King, een label van Ingersoll Rand, heeft de overname van Celtrak bekendgemaakt. Het bedrijf is een wereldwijde koploper op het gebied van oplossingen voor voertuigtracering en wagenparkbeheer.

Celtrak is gevestigd in Ierland en levert producten en diensten voor end-to-end-telematica aan klanten in meer dan 30 landen, en in meer dan 10 verschillende talen. Thermo King werkt sinds 2005 samen met Celtrak bij de ontwikkeling van de TracKing™-telematicaoplossingen, welke exclusief via het dealernetwerk van Thermo King verkrijgbaar zijn.

“Dit is een strategische overname die de Intelligent Services-strategie van Thermo King een verdere impuls zal geven”, aldus Ray Pittard, de directeur van Thermo King”. Tijdens onze tienjarige samenwerking hebben we ons telematicaplatform weten uit te bouwen voor gebruik met data-driven-diensten die onze klanten in staat stellen hun bedrijfskosten te verminderen, traceerbaarheid bieden en die onze producten- en dienstenportfolio verbeteren”, aldus Pittard.

Scroll naar boven