Spring naar content

Iveco levert 207 Trakkers aan Galfar in Oman

veco heeft via zijn dealer in Oman, International Equipment & Contracting Company LLC (IECC), 207 eenheden Iveco Trakker-vrachtwagens geleverd aan Galfar Engineering & Contracting SAOG. De voertuigen zullen gebruikt worden voor het ‘Site Preparation Services’-project bij Duqm Refinery.
De overhandigingsceremonie vond plaats in het Al Bustan Palace hotel, in de aanwezigheid van belangrijke gezagsdragers en het topmanagement van Iveco, Galfar Engineering & Contracting SAOG en IECC. Pierre Lahutte, Iveco Brand President, Salim Saeed Hamad Al Fannah Al Araimi, Voorzitter – Galfar Engineering & Contracting SAOG, Ahmed Bahwan, Voorzitter – Bahwan International Group Holding, Divyendu Kumar, Managing Director – Bahwan International Group Holding en andere belangrijke hoogwaardigheidsbekleders waren op dit prestigieuze evenement aanwezig.

Scroll naar boven