Spring naar content

Palletways Benelux breidt netwerk uit met CombiLogic

Palletways, het grootste Europese distributienetwerk voor palletvracht, breidt haar netwerk in de Benelux uit met het Zeeuwse transportbedrijf CombiLogic.
CombiLogic is gespecialiseerd in pallet- en pakketvervoer en de opslag van goederen. Het bedrijf is gevestigd in Krabbendijke en is gunstig gelegen in nabijheid van de haven van Zeeland. Daarnaast beschikt CombiLogic over een uitgebreid wagenpark, waaronder ecologische Euro 5 en Euro 6 voertuigen en aanhangwagens.
“We zijn lid geworden van het Palletways-netwerk omdat het een perfecte aanvulling is op de visie die we willen overbrengen naar onze klanten: ‘zekerheid tot aan de deur’”, zegt Marianne Koopman, eigenaar van CombiLogic. “Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk, zeker omdat we klanten niet alleen op regionaal niveau willen bedienen, maar ook daarbuiten. Naast ons enthousiast team, kunnen we nu ook als onderdeel van het Palletways-netwerk complete logistieke oplossingen bieden aan onze klanten.”
‘We zijn verheugd dat we met CombiLogic ons netwerk in de Benelux verder kunnen uitbreiden en een bijdrage leveren aan de groeiende expansie van Palletways in Europa’, aldus Marcel Bouwman, Network Development Manager Benelux bij Palletways. Recentelijk breidde Palletways uit naar de Baltische staten en Midden- en Oost-Europa. Daarnaast wordt er in Duitsland gebouwd aan een nieuwe hub. Palletways verwerkt elke dag meer dan 33.000 pallets in Europa.

Scroll naar boven