Spring naar content

VW Transporter is International Van of the Year

Een internationale jury van bedrijfsvoertuigjournalisten uit 24 Europese landen heeft de zesde generatie van het succesmodel uit Hannover verkozen tot beste transportvoertuig van 2016.

Zo krijgt de Transporter van Volkswagen Commercial Vehicles al voor de derde keer in zijn geschiedenis deze begeerde prijs.

Dr. Eckhard Scholz, voorzitter van de raad van bestuur van Volkswagen Commercial Vehicles, mocht uit handen van juryvoorzitter Jarlath Sweeney de onderscheiding in ontvangst nemen naar aanleiding van de beurs ‘Solutrans’ in Lyon. “De prestigieuze onderscheiding ‘International Van of the Year 2016’ voor onze T-modelreeks is een krachtig symbool voor de prestaties van ons team, dat ons icoon uit Hannover met de juiste maatregelen tot beste Transporter gemaakt heeft. Vooral in deze voor ons moeilijke tijden zijn wij bijzonder blij met deze onderscheiding, die we als een signaal en een stimulans zien voor een succesvolle start van een boeiend jaar 2016.”

Scroll naar boven