Spring naar content

Renault Trucks : D Wide met 11 liter motor

Renault Trucks verrijkt zijn aanbod van distributievoertuigen door de D WIDE uit te rusten met een 11-liter motor. Dit voertuig, met een MTT van 18 tot 26 ton, ideaal voor de distributiesector en milieuberoepen, is voortaan beschikbaar met motoren van 8 en 11 liter, van 250 tot 430 pk.
Renault Trucks breidt zijn motoren aanbod in het gamma distributievoertuigen uit met zijn DT11 Euro 6 11-liter motor op de D WIDE. Met deze nieuwe motorisatie is de Renault Trucks D WIDE voortaan beschikbaar met twee extra vermogenniveaus: 380 pk / 1800 Nm en 430 pk / 2050 Nm.
Dit nieuwe aanbod stelt Renault Trucks in staat alle behoeften te dekken van klanten die op zoek zijn naar krachtige voertuigen in combinatie met een verlaagde cabine voor meer comfort. De toegankelijke cabine van de Renault Trucks D WIDE werd ontworpen voor het gemak van bestuurders die voor hun beroep vaak moeten in- en uitstappen. De D WIDE is uitgerust met twee antisliptreden met een hoogte van amper 340 mm en een tredeplaats van het type trap. Op die manier beantwoordt de Renault Trucks D WIDE DTI11 perfect aan de behoeften van milieuberoepen, tankwagenchauffeurs en autotransporteurs.
De Renault Trucks D WIDE is standaard uitgerust met de Optidriver gerobotiseerde versnellingsbak. Hij kan ook voorzien worden van het Fuel Eco pack met een schakelmodus die geoptimaliseerd is voor een laag verbruik, automatische motorstop, Eco cruise control, ontkoppelbare luchtcompressor en uitschakeling van de Powermodus. Om de veiligheid en het rijcomfort nog te verhogen kan het voertuig optioneel uitgerust worden met een Voith vertrager.
Net als de D WIDE wordt ook de Renault Truck C Cab 2,3 m uitgerust met de nieuwe DTI11-motor. Dit voertuig is bijzonder geschikt voor milieuberoepen, zoals afvalophaling, die een hoog vermogen vereisen maar waarbij ook zeer regelmatig in- en uitgestapt wordt. In totaal worden 16 D WIDE- en C Cab 2,3 m-modellen voortaan uitgerust met de DTI11-motor.

Scroll naar boven