Spring naar content

PRIME DESIGN EUROPE IN VOLLE GROEI

Sinds 2006 produceert en verkoopt Prime Design Europe unieke dakdraagsystemen. Elk jaar zet het bedrijf grote stappen vooruit en is er sprake van een enorme groei. Momenteel wordt er geëxporteerd naar meer dan 30 landen! Zo is er bij het bedrijf maar liefst een groei van 54 % te noteren in de eerste 3 kwartalen van 2015 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
Het productgamma van Prime Design Europe bestaat uit Aluminium bagagedragers; m.n. de standaarduitvoering “AluRack” en de ergonomische uitvoering genaamd “ErogRack”. Het bedrijf biedt voor deze bagagedragers ook verschillende accessoires aan zoals een tube, walking platform, roller, …
Prime Design Europe biedt verder ook producten aan om glas veilig te vervoeren onder de naam “GlassRack”, dit voor zowel inside als outside. Ook veiliger goederen vervoeren met uw bestelwagen kan d.m.v. de Protection producten. Vloer- en zijpanelen en Window security grilles die de binnenkant van uw bestelwagen optimaal beschermen.
Daarnaast produceert en verkoopt Prime Design Europe ook een boorloze achterdeurladder met een uniek spansysteem.
Voorheen was Prime Design Europe gedeeltelijk afhankelijk van hun productie-eenheid in Amerika. Recent heeft het bedrijf deze productie overgeheveld van Amerika naar Europa. Prime Design Europe beschikt nu dus over 3 Productie-eenheden: in België, Bulgarije en in Denemarken. Waardoor nu nog beter en sneller in de behoefte van de klant voorzien kan worden.
Ondertussen is het personeelsbestand uitgegroeid tot een gemotiveerd team van 40 werknemers.

Scroll naar boven