Spring naar content

TX-TRAILERGUARD : eerste klant rust vloot uit

Met TX-TRAILERGUARD worden trailerdata zoals aslast, bandenspanning, koelwagentemperatuur, deurstatus en tal van andere operationele functies van de trailer naar de backoffice gestuurd en volledig geïntegreerd in TX-CONNECT, Transics’ backofficesoftware. In tegenstelling tot veelvoorkomende individuele oplossingen bundelt TX-CONNECT dus alle relevante informatie rond de prestaties van trucks, trailers en chauffeurs in realtime op één enkel scherm.
Het Nederlandse Keus & Mollink is één van de eerste transportbedrijven die zijn volledige vloot uitrustte met TX-TRAILERGUARD. Voor hen zijn de voordelen nu al duidelijk.
“Als transporteur gespecialiseerd in veevervoer moet Keus & Mollink tal van wettelijke verplichtingen nakomen”, legt Didier Nulens uit. “Daarom hebben ze een systeem nodig dat hen niet alleen helpt hun vloot in realtime op te volgen, maar ook om vlot alle informatie door te sturen naar toezichthoudende instanties. Dankzij de installatie van TX-TRAILERGUARD kan Keus & Mollink nu met enkele klikken waardevolle informatie rond hun voertuigen, chauffeurs en trailers opvragen op één enkel backofficeplatform.”
Dankzij de Transics-boordcomputers hebben de chauffeurs ook onmiddellijke toegang tot relevante data zoals de eigenlijke temperatuur in de trailer en kunnen ze bij problemen dus snel reageren. De Transics-oplossing verzekert Keus & Mollink van een rechtstreekse link tussen hun voertuigen, chauffeurs en de thuisbasis.
Gert Aman, dispatcher bij Keus & Mollink: “We waren op zoek naar betere en betrouwbaardere technologie om ons trailerbeheersysteem te verbeteren. Dankzij de upgrade van onze vloot met TX-TRAILERGUARD hebben we nu een volledige vlootbeheeroplossing die tegelijk perfect geïntegreerd is met onze bestaande planningssoftware. TX-TRAILERGUARD versterkt op die manier zowel onze dagelijkse activiteiten als onze productiviteit.”

Scroll naar boven