Spring naar content

All Exeptional vertrouwt op Volvo Trucks

src=”http://transporama.be/wp-content/uploads/All-Exeptional-7-300×200.jpg” alt=”All Exeptional 7″ width=”300″ height=”200″ class=”alignleft size-medium wp-image-4160″ />All Exeptional is een specialist in het vervoer van machines en uitzonderlijke ladingen. Omdat het bedrijf een reputatie heeft opgebouwd van vakbekwaamheid en expertise rekent het ook voor zijn transportmaterieel op specialisten en daar komt Volvo Trucks in de kijker.
Het nog jonge bedrijf, opgericht in 2004, is het initiatief van Erwin Hemels en Kristof Peysmans. “Daarna begon het snel te gaan.”, leggen beide zaakvoerders van All Exeptional uit. “De eisen van de klant bepaalden de organisatie van het werk en vooral de aanschaf van nieuw materieel. All Exeptional is nu een specialist in het vervoer van land- en bosbouwmachines, bouwmachines, ondeelbare ladingen en industriële verhuizingen met vergunningen voor alle omliggende landen.”
Voor de vervoersactiviteiten rekent All Exeptional op een vloot van 27 motorvoertuigen en een veertigtal trailers. Op drie vrachtwagens na zijn dat allemaal Volvo’s, gekozen omwille van de betrouwbaarheid en de veelzijdigheid van het gamma. All Exeptional rekent vooral op 6×2 3-assers, waarvan er 21 in het wagenpark zijn (FH480 en FH500).
Voor de zwaardere taken staan de 6×4 trekkers in, waaronder twee FH540 modellen die een treingewicht hebben van 120 ton. Dat wordt nog flink overtroefd door het paradepaardje van het bedrijf, een FH16 750 vierasser trekker met Tridem assenstel, die goed is voor een treingewicht tot 200 ton. Ook speciaal is een FH 8×4 met een zware Effer laadkraan voor het hijsen van ladingen op locatie. Wegens uitbreiding van het wagenpark werden recent 8 Volvo trekkers 6×2 aangekocht.

Scroll naar boven