Spring naar content

Iveco : nieuwe, verbeterde dealer locator

Een nieuwe versie van de Iveco Dealer Locator staat nu online, zodat bezoekers het dichtstbijzijnde verkooppunt of servicecentrum binnen een bepaalde streek kunnen opzoeken.
“Overal. Iveco is wereldwijd aanwezig dankzij de nieuwe dealer locator”. Dat is de slogan van het recente project om de dealer locator te vernieuwen. In de sectie ‘Dealer zoeken’ kunnen gebruikers voortaan een kaart op schermgrootte bekijken die belangrijke informatie over de verkoop- en servicepunten van Iveco weergeeft. Gebruikers krijgen ook toegang tot een navigatiefunctie om uit te zoeken hoe ze de gekozen locatie het gemakkelijkst kunnen bereiken.

Het instrument werd geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets en lokaliseert gebruikers onmiddellijk bij hun eerste toegang om de informatie te kunnen bieden die ze nodig hebben om hun dichtstbijzijnde verkoop- of servicecentrum te bereiken.
De eenvoudige, intuïtieve interface helpt bezoekers om keuzes te maken door een aantal filters te activeren, zoals het type dealer, het gewenste voertuiggamma of de gewenste service en biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met de verkooppunten.

Zo bevestigt Iveco opnieuw zijn rol van zakenpartner – een van de centrale merkwaarden van Iveco – door dicht bij de klanten te blijven en een constante, betrouwbare en vriendelijke dienstverlening te verzekeren en alle Iveco-gebruikers een oplossing op maat van hun behoeften te bieden.

Scroll naar boven