Spring naar content

Christoph Herr is het nieuwe hoofd Product Management & Strategy van MAN Truck & Bus AG

De 38-jarige Christoph Herr geeft sinds 1 januari 2016 leiding aan het uitgebreide bedrijfsonderdeel Product Management & Strategy van MAN Truck & Bus AG in München. Zijn nieuwe takenpakket is uitgebreid met de bedrijfsonderdelen Corporate & Product Strategy en Group Synergies. Christoph Herr is afkomstig van het internationale bedrijfsadviesbureau Bain & Company, Inc. in Düsseldorf en brengt zijn uitstekende kennis van de auto-industrie mee naar MAN. De afgestudeerde bedrijfskundige hield als laatste toezicht op diverse strategische projecten met een internationale gerichtheid. In zijn nieuwe functie rapporteert Christoph Herr rechtstreeks aan Joachim Drees, voorzitter van de Raad van Bestuur van MAN Truck & Bus AG en MAN SE.

Scroll naar boven