Spring naar content

TWEE RENAULT TRUCKS D2.1 VOOR MARCEL GROSBUSCH & FILS

Ze zijn ondertussen reeds met 11 in het wagenpark van de firma Marcel Grosbusch & Fils uit Ellange (Groothertogdom Luxemburg). Met ‘ze’ hebben we het over de Renault Trucks-voertuigen. De laatste twee aanwinsten zijn D2.1-bakwagens van 230 pk.

Marcel Grosbusch & Fils is gespecialiseerd in invoer en distributie van verse producten, voornamelijk groenten en fruit die van over de hele wereld worden aangevoerd. Deze producten worden vervolgens opgeslagen in een temperatuur gecontroleerde opslagplaats van 4.500 m². Het bedrijf behandelt zo’n 600 bestellingen per dag.

In het kader van de distributie-activiteiten maakt de onderneming uit Ellange gebruik van een wagenpark van 27 voertuigen, met onder meer 11 Renault Trucks. José Texeira, verantwoordelijke techniek en onderhoud: “We werken al geruime tijd samen met Renault Trucks. De twee nieuwkomers binnen onze vloot zullen worden ingeschakeld voor de distributie van onze producten in het Groothertogdom Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Onze trouw ten aanzien van Renault Trucks wordt door meerdere aspecten verklaard: de intrinsieke kwaliteiten van het merk, de schoonheid van de voertuigen, hun betrouwbaarheid en de ongelooflijke dienst na verkoop van onze concessiehouder Stoll in Leudelange. Deze dealer staat werkelijk dag en nacht klaar voor ons. Ook qua verbruik kunnen deze voertuigen fraaie cijfers voorleggen.”

De beide nieuwe voertuigen van de Luxemburgse onderneming zijn standaarduitvoeringen, waarvoor een onderhoudscontract werd afgesloten. Dit is overigens ook het geval voor alle andere voertuigen van Renault Trucks. Qua financiering opteerde Grosbusch voor financiële leasing met buy back na zes jaar.

Scroll naar boven