Spring naar content

TOTAL EN AS24 BREIDEN HUN PASSANGO-AANBOD VOOR EUROPESE TOLWEGEN UIT NAAR BELGIË

De telebadge/On-Board-Unit (OBU) PASSANGO werkt vandaag al in Frankrijk, Spanje, Portugal en de Liefkenshoektunnel. Vanaf begin 2017 wordt de badge ook geldig in België voor de elektronische betaling van de nieuwe kilometerheffing Viapass. En tegen eind 2016 wordt het mogelijk om de telebadge te gebruiken in Oostenrijk en op de tolbruggen tussen Denemarken en Zweden..

TOTAL vergemakkelijkt het tolbeheer van zijn klanten door alle toltransacties in Europa te centraliseren. Hierdoor wordt de BTW-recuperatie aanzienlijk eenvoudiger. Met de telebadge/OBU kunnen klanten ook gebruik maken van een service om de verschillende vrachtwagens van een vloot te lokaliseren en krijgen zij toegang tot uitgebreide verkeersinformatie.

De geldigheid van PASSANGO in België werd mogelijk door de inschrijving van TOTAL in het SET-register van de Europese Toldienst op 25 februari 2016. Daardoor wordt TOTAL de eerste geregistreerde Europese oliemaatschappij en een van de weinige spelers van wie de telebadge/OBU in heel Europa aanvaard wordt zodra de nationale markten starten met elektronische tolheffing.

Scroll naar boven