Spring naar content

Van den Hende Transport bevestigt keuze voor Renault Trucks

Na de positieve ervaring met een voertuig uit het ‘T’-gamma, kort na de lancering, heeft transportbedrijf Van den Hende Transport nu drie extra exemplaren besteld. Ze zullen voor verschillende opdrachten worden ingezet. Het zoveelste bewijs van de polyvalentie van dit voertuig.
De in Evergem gevestigde onderneming Van den Hende Transport is van alle markten thuis. Voor de talrijke en uiteenlopende opdrachten zal voortaan gebruik worden gemaakt van drie nieuwe Renault Trucks T460 met automatische versnellingsbak. Carine Van den Hende, zaakvoerster van het bedrijf: “Deze voertuigen zullen ingeschakeld worden voor het trekken van gordijnwagens en kippers, maar ook voor het trekken van opleggers met walking floor. En dit op zowel korte als lange afstanden.”
Het transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer binnen de Benelux, maar vervoert ook volle vrachten richting Frankrijk, Spanje, Duitsland en Denemarken.

Carine Van den Hende antwoordt zeer vastberaden op de vraag waarom ze voor dit model heeft gekozen: “Ten eerste is er de interessante prijs-kwaliteitverhouding. Ten tweede is er het lage eigen gewicht, wat een belangrijke rol speelt in het kippertransport. Bovendien ligt het verbruik onder het gemiddelde van ons wagenpark. Ik ben er mij uiteraard van bewust dat het brandstofverbruik afhankelijk is van het soort werk en de rijstijl van de chauffeur. Bovendien is de cabine ruim genoeg, zelfs voor de chauffeurs die in hun voertuig moeten overnachten. Ook de bedieningsknoppen zijn gebruiksvriendelijk. Kortom, dit voertuig is gemaakt op maat van de chauffeur.”
Met de aankoop van deze drie nieuwe ‘T’s’ bestaat het wagenpark van Van den Hende voortaan voor de helft uit Renault Trucks-voertuigen (7 exemplaren). Voor het kleine onderhoud maakt de transporteur uit Evergem gebruik van de eigen werkplaats. Voor het grotere werk doet Van den Hende beroep op concessiehouder ATC Van Damme uit Lochristi.

Scroll naar boven