Spring naar content

Crown breidt vestiging in België uit

Crown heeft zijn vestiging in het Belgische Kontich aanzienlijk uitgebreid en gemoderniseerd. Op het bedrijfsterrein in industriegebied Satenrozen is 200 m2 extra kantoorruimte en 2400 m2 extra magazijnruimte gerealiseerd.
Crown biedt oplossingen voor de dagelijkse praktijk die de productiviteit in het magazijn verbeteren en de kosten verlagen. Een uitgebreide reeks robuuste, duurzame heftrucks die voor vrijwel elke toepassing en elke branche geschikt zijn, financierings- en onderhoudsconcepten op maat en lokale onderhoudsservices maken het mogelijk om aan elke vraag van de klant tegemoet te komen.
Crown’s productportfolio bestaat uit een uitgebreide reeks robuuste, duurzame heftrucks die voor vrijwel elke toepassing en elke branche geschikt zijn. Het aanbod loopt uiteen van de unieke, multifunctionele WAVE® Work Assist Vehicle, palletwagens en reachtrucks tot smallegangenwagens en heftrucks met contragewicht. Enkele opvallende producten die onlangs op de markt werden geïntroduceerd zijn de innovatieve LPG-heftrucks van de C-5-serie; de wendbare, elektrische heftrucks met drie en vier wielen van de uiterst veelzijdige SC 6000-serie; de RT 4000 meerijpallettrucks en de MPC 3000 multifunctionele heftrucks.
Behalve een uitgebreide reeks heftrucks ontwikkelt en verkoopt Crown ook toonaangevende automatiseringsoplossingen en vlootbeheersystemen. Hiertoe behoren onder andere de innovatieve orderpicking technologie QuickPick® Remote, het vlootbeheersysteem InfoLink® en de Access 1 2 3® systeembesturing.
“Steeds meer bedrijven kiezen voor een partner die logistieke oplossingen uit één hand kan aanbieden. Daarom werken we doorlopend aan de diversificatie van ons productaanbod”, zegt Van den Bogaert. Consequente klantgerichtheid speelt voor hem eveneens een belangrijke rol: “We staan hier in België dichtbij onze klanten. Onze grondige kennis van de lokale markten stelt ons in staat om heel gericht op hun behoeften te kunnen inspelen.”
Alle producten en logistieke oplossingen van Crown hebben één ding gemeen: ze tonen het streven naar topkwaliteit, veiligheid en productiviteit. Bovendien zijn ze uitzonderlijk ergonomisch ontworpen en bieden ze veel bedieningsgemak. Crown wint dan ook regelmatig prestigieuze nationale en internationale prijzen en awards.
Een groot deel van de heftrucks die Crown in België verkoopt, wordt in Duitsland gemaakt. De Belgische serviceorganisatie wordt ondersteund door Crown’s onderdelencentrum in Pliening bij München, dat verantwoordelijk is voor de distributie van reserveonderdelen in de hele regio EMEA. Van hieruit worden de onderhoudsvoertuigen van monteurs, maar ook Crown’s klanten in de belangrijkste Europese markten via nachtlevering bevoorraad.

Scroll naar boven