Spring naar content

SUEZ Belgium vertrouwt op de Econic van Mercedes-Benz

SUEZ Belgium heeft 11 nieuwe Mercedes-Benz Econic-vrachtwagens besteld. Deze voertuigen zullen ingezet worden voor afvalrecyclage en terugwinning. De keuze voor dit type voertuig is volgens SUEZ Belgium geïnspireerd op ergonomie en veiligheid.

SUEZ Belgium heeft dus voor het Econic-model gekozen, meer bepaald de Mercedes Econic 2630 NLA (26 ton) in Euro 6-uitvoering, uitgerust met drie assen, waarvan één gestuurde as “voor een betere wendbaarheid”, zegt Lieven Fermon, Manager Strategy & Communication bij SUEZ Belgium. De voertuigen zijn uitgerust met een persmechanisme en speciale opbouw voor het ophalen van huishoudelijk afval. “In het kader van deze activiteiten, heeft SUEZ voor een 300 pk-motor gekozen”, voegt L. Fermon eraan toe. De voertuigen zullen gebruikt worden voor de typische huis-aan-huis ophaling van huishoudelijk afval. Afhankelijk van de regio kan dit PMD, glas, papier en karton, groenafval, restafval, enz. zijn. L. Fermon: “Met in totaal 50 sites en vertrekpunten over het gehele land, beschikt SUEZ over een ideale geografische spreiding. De voertuigen worden ingezet in functie van de behoeften van de klanten. De elf nieuwe vrachtwagens zullen door verschillende vestigingen van SUEZ gebruikt worden, gespreid over alle provincies van het land.”

Scroll naar boven