Spring naar content

TVH MET 6 STANDEN VERTEGENWOORDIGD OP CeMAT HANNOVER

TVH neemt dit jaar voor de 14de keer deel aan CeMAT Hannover, de grootste intralogistieke beurs ter wereld. Met maar liefst 6 standen toont TVH er tussen 31 mei en 3 juni zijn wijde assortiment activiteiten en diensten. De TVH-standen hebben samen een oppervlakte van 930 m².
Aparte binnenstanden voor CAM System® en Energic Plus ®
De grootste stand 025 L09 heeft een totale oppervlakte van 637 m². Daar toont TVH zijn wijde assortiment onderdelen en toebehoren voor material handling, agricultural en industrial equipment. TVH zette de laatste jaren sterk in op zijn online aanvraag-, opzoek- en bestelsite MyTotalSource. Vooral de nieuwe functies van de MyTotalSource-app, zoals het volgen van (back)orders en opzoeken van referenties, worden er dan ook in de kijker gezet.
Naast de hoofdstand voorziet TVH dit jaar ook een aparte stand voor de huismerken CAM System® en Energic Plus®. Op stand 025 H04 toont TVH het ruime aanbod voorzetapparatuur van CAM System waaronder het nieuwe model van de PJ vorkversteller en de nieuwe agri en mechanische voorzetapparatuur. Op de stand van Energic Plus komen de batterijladers, boosters, analyseapparatuur en batterijaccessoires voor alle batterijgerelateerde toepassingen aan bod. Al deze standen bevinden zich in Hall 25, één van de twee ‘heftruckhallen’. De vierde binnenstand bevindt zich in de tweede heftruckhall, Hall 26. Op die stand biedt TVH alle CeMAT bezoekers een gratis koffie aan.
Twee buitenstanden
De grootste buitenstand FG F11 is twee maal zo groot in vergelijking met de vorige CeMAT editie. Op deze stand stelt TVH het gamma tweedehandsheftrucks en -hoogwerkers voor. Op de tweede buitenstand FG H15 komen enkel de tweedehandshoogwerkers en de onderdelen aan bod. Deze tweede stand maakt deel uit van de grote ‘Platformers’ World stand’ en bestaat uit enkele tastbare voorbeelden uit het hoogwerker gamma.

Nadruk op hospitality

TVH wil voor zijn klanten dé one-stop shop zijn op het gebied van onderdelen en accessoires. Tijdens de deelname aan CeMAT wil de firma dit dan ook extra in de verf zetten. Daarnaast wil TVH tijdens CeMAT zijn klanten bedanken en legt daarom de nadruk op hospitality.
‘Voor de klanten die er dit jaar niet bij kunnen zijn, maken we een timelapse movie. Op die manier kunnen zij toch de sfeer op onze stand opsnuiven en onze stand bekijken’, aldus Kristof Bolle, Director Sales Industrial Equipment Parts & Accessories. De film zal na de beurs te bekijken zijn op www.tvh.com en op de socialmediakanalen van TVH.

Scroll naar boven