Spring naar content

Scania blaast dit jaar 125 kaarsjes uit !

In 2016 bestaat Scania 125 jaar. De firma viert niet alleen 125 jaar innovatie en hoogstaande technologie, maar ook 125 jaar passie en emotie. Scania zou geen 125 jaar bestaan zonder de trouwe klanten, chauffeurs en fans. En daarom werd het Scania vriendenboekje ontwikkeld, een online website waar iedereen, klant, chauffeur, fan of medewerker zijn of haar unieke Scania verhaal kan delen.

In het Scania vriendenboekje komen Scania verhalen tot leven. Het verhaal van de boer op een afgelegen erf die met zijn 1-serie het vee naar stal bracht. Of het verhaal van de doorgewinterde chauffeur die Scania(-Vabis) leerde kennen toen hij amper kon lopen.
Ontdek het Scania vriendenboekje, deel uw unieke Scania verhaal en wie weet wordt uw verhaal weergegeven in het unieke, gedrukte exemplaar van het Scania vriendenboekje. Uit alle inzendingen worden de mooiste verhalen gekozen. Het gedrukte collectors item zal dit najaar verkrijgbaar zijn. Uiteraard krijgen degenen wiens verhaal is opgenomen een exemplaar.
Deel nu uw verhaal op www.scania125.com !

Scroll naar boven