Spring naar content

Truck Service Londerzeel wordt officieel concessiehouder van Renault Trucks

TSL was al een servicepunt voor Renault Trucks sinds 2002 en wordt nu ook officieel concessiehouder. Dit wil zeggen dat naast de naverkoopactiviteiten, ook de verkoopsactiviteiten zullen plaatsvinden in de vestiging van TSL in Londerzeel.

Het familiebedrijf TSL is reeds lange tijd een zeer gewaardeerd servicepunt voor Renault Trucks en wordt gerund door Harry Van Doorslaer en zijn echtgenote Sofie Van Ingelgom. Bovendien beschikt TSL over een ruime en uitstekende ligging vlakbij de A12.

Harry Van Doorslaer: “De uitbreiding van servicepunt naar officiële concessiehouder van Renault Trucks past in onze groeistrategie, wij beschikken over een modern atelier en een uitgebreid magazijn maar willen nog verder investeren in de toekomst. We zijn bovendien reeds vele jaren een betrouwbare partner voor Renault Trucks en zijn klanten.”

Scroll naar boven