Spring naar content

TVH BEZORGT BRITSE EN IERSE KLANTEN EEN ECHTE ‘ONE-STOP SHOP’-ERVARING IN VOORZETAPPARATUUR

Op 9 oktober 2015 nam TVH Group de Britse firma Rentaclamp over. Met deze overname versterkte TVH zijn activiteiten in de voorzetapparatuurmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ondertussen is Rentaclamp volledig in TVH UK geïntegreerd. Hierdoor biedt TVH zijn klanten naast nieuwe, gereviseerde en tweedehandse voorzetapparatuur voor heftrucks, ook een verhuur- en reparatie-/revisiedienst voor voorzetapparatuur aan.

Verkoop, verhuur en dienst na verkoop voor voorzetapparatuur
TVH heeft een ruim assortiment nieuwe en tweedehandse voorzetapparatuur. De firma is ook exclusief verdeler van CAM System®. Het CAM System gamma van hydraulische en mechanische voorzetapparatuur staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het assortiment volledig gereconditioneerde en ‘as is’ tweedehandse voorzetapparatuur is erg uitgebreid en gevarieerd qua types en specificaties. Daarnaast heeft TVH ook een uitgebreid gamma onderdelen voor voorzetapparatuur. Door de overname van Rentaclamp verhuurt TVH via Rentaclamp nu ook voorzetapparatuur op lange en korte termijn en beschikt het over een reparatie-/revisiedienst.

Volledige integratie
Rentaclamp (Coventry) Ltd werd in juli 1976 opgericht en heeft een uitstekende reputatie. De firma was de 12 jaar voor de overname een Britse verdeler van CAM System. Door deze langdurige en sterke samenwerking met TVH kon de integratie dus vlot en succesvol verlopen.

Scroll naar boven